ak nerozoznáte svoje shichimi od svojho ponzu, môžeme vám pomôcť! naučte sa náš slang a hovorte ako wagamama profesionál
hovorte jazykom wagamama
edamame
sójové bôby dusené v celých luskoch, vylúsknite si ich priamo do úst!
ramen
ramen je obľúbený japonský rezancový pokrm, kombinácia pšeničných rezancov v mäsovom alebo rybacom vývare. zvyčajne sa do neho pridáva jarná cibuľka a ďalšia zelenina kvôli čerstvosti a chuti
gyoza
japonské knedličky, vyrobené z mäsa a zeleniny, ktoré sú obalené v tenkom ceste. môžu byť vyprážané alebo parené a často sa podávajú s dipom
shichimi
tradičná japonská zmes korení. tú našu vyrábame zo 7 tajných ingrediencií
ponzu
ponzu je citrusová omáčka, ktorá sa často používa v japonskej kuchyni
kimchee
tradičná kórejská príloha - nakladaná zelenina
teriyaki
sladká sójová marináda, ktorá dodáva mäsu a rybám bohatú chuť a šťavnatý lesk
miso
hustá pasta, ktorá dodáva sýtu zmyselnú chuť mnohým tradičným japonským jedlám. miso sa vyrába fermentáciou sójových bôbov
yasai
japonské slovo pre „zeleninu“. keď toto slovo uvidíte v jedálnom lístku reštaurácie wagamama, zvyčajne to znamená, že ide o vegetariánske jedlo